Bekijk de doorlopende kredieten

Wie op zoek is naar meer financiële ruimte, zal waarschijnlijk niet denken aan doorlopende kredieten. Toch is dit een manier om dit te realiseren. Vaak wordt dit afgesloten wanneer je nog niet zeker weet wanneer je het nodig zult hebben.

Bovendien beschik je dan over een langere periode geld om te spenderen. Toch heeft doorlopende kredieten niet altijd de voorkeur. Wanneer jij namelijk weet waarvoor het leenbedrag is, dan kan je kiezen voor een gewone lening.

De doorlopende kredieten vergelijken

De keuze is gemaakt en je bent op zoek naar meer financiële ruimte. Dan kan je ervoor kiezen om geld te lenen. Hou wel goed in de gaten dat er nog rente bij betaald moet worden. Ongeacht welke leenvorm je ook hebt, er zal altijd rente berekend moeten worden.

Toch is het mogelijk om nu te profiteren van het scherpe rentetarief! Momenteel staat het behoorlijk laag waardoor er veel mensen gebruik van kunnen maken. Je zult overigens altijd worden gecontroleerd bij het BKR.

Dit heeft puur te maken om te controleren of dat jij je netjes aan de betalingsplicht hebt gehouden. Is dat allen in orde? Dan is de kans groot dat jij in aanmerking komt voor een lening. Ook kan je worden afgewezen omdat het leenbedrag te hoog valt voor jouw inkomen. Kijk dus eerst goed wat je wilt lenen!