Naambordje maken de mogelijkheden

Een naambordje maken, heb je dat weleens overwogen? Jouw creatieve geest maakt van je voordeur een persoonlijk item als je een bijzonder naambordje ophangt. Bijzonder door de kleur, de vorm, het materiaal, de tekst. Ga er eens voor zitten en bedenk wat je mooi vindt om bij de voordeur op te hangen. Je maakt een tekening en laat het de naamplaatmaker ontwerpen. Kijk naar het karakter van het huis en sluit daarbij aan, klassiek of modern?

Naast erg fraai is een naambordje erg praktisch, men weet wie er in een bepaald huis woont, handig voor de postbode en bezorger, mooi voor jezelf. Ontbreekt het je aan inspiratie? Geen probleem, bezoek de website van de naamplaatmaker om ideetjes op te doen.

Gepersonaliseerd naambordje maken

Laat een gepersonaliseerd naambordje maken. Een bordje waaraan je een bepaalde betekenis geeft die bij jou hoort. Bijvoorbeeld: je bent dol op honden, laat naast je naam een hondenpootje plaatsen. Bedenk zelf wat er bij jou past, wat is er specifiek aan de man of vrouw die in dit huis woont? Ben je creatief, laat het zien door je creatie lekker opvallend te maken.

De naamplaatmaker maakt iets moois van het ontwerp dat jij instuurt. Door te kiezen voor mooi materiaal als roestvrij staal of glas, maar ook hout is momenteel erg in, heb je al voor iets moois gekozen. Nu de letters nog kiezen, eenvoudig en strak of sierlijk. Er is veel mogelijk, vraag het de maker van naambordjes.